Petra Tomčalová

Pánové, vyznat se ve víně JE SEXY

25. 01. 2015 20:03:38
Představte si situaci: muž pozve ženu do restaurace na výtečnou večeři a chce z jakéhokoliv důvodu zapůsobit. Ať je to první rande nebo po menší rozepři ve vztahu či získaní plusových bodů, protože jeho práce mu nedovolí , aby trávil většinu času s rodinou. Zvolí bezpochyby restauraci na doporučení od kamarádů nebo kterou již několikrát sám navštívil, vyšší úrovně. Přijde elegantní číšník s jídelním lístkem a nabídkou vín. Pár si nemá problém vybrat gurmánské jídlo, které svými slovními obraty už nyní vypadá skvostně. Číšník se zeptá:

....něco k pití ?

Muž: ano, nějaké víno. Doporučíte mi, prosím, jaké víno by se k tomuto jídlu nejlépe hodilo ?

Číšník: samozřejmě....například: Rulandské šedé, polosuché, ročník 2013....

Číšník víno přinese a protože to není jen tak nějaká „dvojka sudového“ opět se vší elegantností víno otevře a podle etikety se zeptá, kdo bude víno ochutnávat.

Muž nechá zodpovědnost na sebe a chutná víno.

Muž: ano, myslím, že je v pořádku, může být (ve skutečnosti to tento muž nepozná, neví, zda je víno v pořádku nebo ne, prostě jen automaticky vysloví tuto frázi, i kdyby bylo víno se závadou)

Jak normální a běžná situace... a tím vše bohužel končí. Je Vám příjemně, ale vaše debata se přesměruje opět do stereotypních témat běžného života.

Kde je tedy ten sexy náboj, který může vzniknout ?

Muž, který v tomto případě pozve ženu na večeři, se stává okouzlující a charismatický v tom, když sám vybere víno.

slovy: hmm, tak k tomuto jídlu ... bych si dokázal představit Chardonnay, polosuché, pozdní sběr 2012 z Vinařství .... protože má pěknou pikantní kyselinku, která určitě podpoří omáčku, kterou sis k masu vybrala. Víno se ti bude líbit, protože je mezi suchým a sladkým, ideálka pro Tebe :-)

Když ještě k tomu přidáte to, že budete v průběhu večeře ženě nalévat víno sám a nenecháte to jen na číšníkovi (musí to ovšem vypadat také kultivovaně), pak jste velmi sexy !

Wau! .... Ty se vyznáš ve víně ?

A vy, jako byste už tyto pojmy znal odmalička, nenecháte na sobě znát, že jste se připravoval celé hodiny a prochutnal litry vína na Moravě. Jen přidáte lehký údiv - a proč ne ? Vždyť je to skvělé „vyznat se ve víně“ (ale přesně víte, jak je to hlavně skvěle SEXY)

Mimo jiné, tímto se vám otevře spoustu neotřelých a uvolněných témat k dalšímu hovoru a dlouhému sexy večeru :-)

- PeT

Autor: Petra Tomčalová | karma: 14.53 | přečteno: 754 ×
Poslední články autora